Klantenservice

Verzenden

MYRTH verstuurt alle pakketten met PostNL en brengt hiervoor een bijdrage voor de verzendkosten in rekening.

  • Nederland € 4,95
  • Belgie & Duitsland €10,00
  • Frankrijk, Italie, Zweden, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken & Luxemburg € 14,95
  • Overige landen op aanvraag.

MYRTH verzendt jouw bestelling 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering. Het is mogelijk om de bestelling op te halen in de winkel. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces en ontvangt van ons een e-mail wanneer jouw bestelling gereed is.

Betalen

Je kunt betalen met IDEAL, Creditcard, Apple Pay, Klarna en Bancontact. Het betalingsverkeer loopt via Mollie en daarom zie je hen naar voren komen in het betaalproces.

Ruilen & retourneren

Voor alle* online aankopen biedt MYRTH je de mogelijkheid deze binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren.
Voorwaarden retourneren of ruilen van online aankopen:

Voeg de originele factuur en het webshop formulier toe in de doos.
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd en ongedragen is.
De items dienen in de originele doos te zitten, eventueel met aangehecht prijskaartje, welke is voorzien van degelijk verpakkingsmateriaal.
Na ontvangst van je retourzending storten we het aankoopbedrag binnen uiterlijk 7 werkdagen terug. We streven er naar dit zo spoedig mogelijk te doen. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee betaald is en verloopt via Mollie, onze betaalservice provider.

De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

HET RETOURADRES:
MYRTH
ACHTER HET STADHUIS 30B
5211 HN ’s-Hertogenbosch

*Wegens onze verhuizing van de winkel en vernieuwing van de webshop bieden wij nu enkele producten aan met 60% & 70% kortingLET OP: deze producten mogen niet meer geretourneerd worden. Twijfelt u over de maat of ontvangt u liever meer foto’s van een item? Neem contact met ons op. We helpen u graag!

Je kunt eenvoudig ruilen door contact op te nemen met onze klantenservice, telefoonnummer 073-6147776 of per mail info@myrth.nl. Indien het artikel voorradig is, reserveren wij het item tot we de retourzending hebben ontvangen. Na ontvangst sturen we het nieuwe artikel kosteloos naar je toe.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice via: info@myrth.nl of telefoonnummer 073-6147776.

Alle items die zijn gekocht in de winkel kunnen geretourneerd of geruild worden tot 10 dagen na aankoop m.u.v. sieraden en accessoires. Bij retournering ontvang je een tegoedbon van het aankoopbedrag welke onbeperkt geldig is. Sale artikelen mogen niet retour.

Contact

Heb je nog andere vragen?